Ebay, My ebay..

Vær’ realistisk!

Åååh kvindeidealet, behøver jeg siger mere?? Vi drømmer vel alle sammen om den helt ”perfekte” krop. En krop uden for meget på sidebenene eller måske en krop med de flotteste længste stænger! Aller helst de kroppe som ses i magasiner, fjersynet og alverdens reklamer –( som i de fleste tilfælde nu også er ret utilstrækkelige). Men kvindeidealet har helt sikkert også ændret sig gennem tiderne! Fra 1600 – tallets godt rustet kvinder til 1700 tallets kvinder med hvepsetaljer – godt jeg ikke levede det! Korsetter som tvang knoglestrukturen i en hvepseform – Hooooly Sh*t!
Men grunden til dette indlæg er egentligt ikke for at belære jer om viden mht kvindeidealet – lol ;-) Forleden dag læste jeg om en pige ”Chloe Marshall” – som nærmest er blevet udpeget som helt, fordi hun i en skønhedskonkurrence trådte frem med sin XXXXXL – krop i en Xsmall bikini. Man kan vel sige at hun gjorde op med det ”usunde” skønhedsideal – som nogle feminister nok vil mene… Hvilket selvfølgelig har ledt til en stor (og spæææændende) debat om ”Kvindeidealet” – dagens inspiration.

Hver dag bliver vi bombarderet med reklamer, blade og diverse medier – hvor de mest perfekte kroppe fremstilles. Laaaaange stænger, veltrænede kroppe, – ja you name it!  Men nogle er simpelthen benådet fra naturens side med 2 m. lange ben, som vi andre kun kan drømme om. Men det er ingen tvivl om at det øger enhvers kvinde popularitet og anerkendelse at se godt ud ;-) I dagens Danmark…Ja… Hmm… Janteloven – vælger at undlade mine MEGET kritiske holdninger om denne..  Hvor alle skal være lige gode, alle skal være lige smukke, og alle skal være intelligente.

At sige alle er lige smukke, er det samme som at sige, at alle er lige intelligente eller for den sags skyld musikalske… Vi ved jo alle sammen, at det er løgn. Eller fuldstændig fornægtelse af ydre skønhed, ved at påstår at selvværd er lig med skønhed. Selvfølgelige er selvværd, selvtillid, karisma osv. Med til at skabe en god udstråling! Men at påstå, at selvværd i sig selv gør en kvinde mere fysisk attraktiv, er simpelthen latterligt. Dellerne bliver jo ikke mindre af, at man elsker dem.

Så må løsningen på dette jo være at sige at alle er lige smukke, undervægtige som overvægte.
Ret absurd! Løsningen er simpelthen ikke at styrke ungen selvværd ved løgne. Måske burde man bare tale åbent om – at vi alle forskellige, vi alle har forskellige udseende, intelligens, kropsform osv. og at selvom man ikke ligger i toppen, kan man godt få et tilfredsstillende liv, hvis man har realistiske forventninger.

Mange har svært ved at håndtere, at der findes kvinder, som er lækrere end en selv (hvilket jo er tilfældet for stort set os alle undtagen Victoria Secrets modellerne og få andre). Man kan også have komplekser over så mange andre ting, f.eks. lav intelligens, eller at man ser tåbelig ud, når man danser. Skal vi derfor også forsøge at udrydde forestillingen om intelligens eller rytmesans?

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ebay, My ebay..